Alla inlägg den 5 mars 2007

Av Patricia - 5 mars 2007 20:52

Jag har börjat skriva lite på min önskelista. Det är några månader tills jag fyller år, men det är alltid bra att skriva upp det man skulle vilja ha.Jag har för mig att jag har en tidigare önskelista, så den ska kollas över och skrivas in på datorn.Har organiserat och gjort en mapp på skrivbordet som heter "listor" där jag lagt alla mina olika listor så att jag lätt hittar dem. Jag har nämligen kommit underfund med att jag slarvar bort papper ganska lätt. Men det är inte lika lätt på datorn. :)

Av Patricia - 5 mars 2007 20:08

Blev inspirerad av Grodis att uppdatera färgställning på bloggen.Lite annorlunda blev den ändå tyckte jag. Helt färdig är jag nog inte, men en god bit på väg iallafall. :)

Av Patricia - 5 mars 2007 18:52

Jag har fortfarande ont, men inte så illa som innan, men jag känner verkligen av det. :(Maken gillade kortet till chefen. Nu hoppas jag att han gör lite reklam för mina talanger imorgon. ;)Skägget på mammas tomte är äntligen fastsytt. Nu ska det ansas. Sen ska renen sys dit och det ska målas lite. Den ska definitivt vara klar i påsk när vi ses igen.Påskharar ska jag ju komma igång med, men eftersom jag sträckte mig, ligger jag lite efter. Men imorgon hoppas jag kunna börja.

Av Patricia - 5 mars 2007 15:55

Kortet är nu klart. Det enda som fattas är något bra ord att skriva på framsidan.Vad kan man skriva på ett kort till någon som åkt Vasaloppet utan skriva en mening?BraMålEller vad ska jag skriva där? Något vill jag nämligen skriva.Hjälp mig. Kom med förslag.

Av Patricia - 5 mars 2007 14:28

Vet inte vad som hände, men plötsligt gjorde fruktansvärt ont i ryggen på och kring höger skulderblad.Antagligen har jag sträckt mig. Det gör verkligen jätteont och jag har t o m lite svårt att andas. Och jag som inte är klar med kortet än. Men jag ger mig inte! Jag SKA pyssla. :(

Av Patricia - 5 mars 2007 13:21

Igår när vi lade oss läste jag lite i boken som ska hjälpa oss att se mer positivt på livet.* Ingen kan såra mig utan mitt medgivande.En enklare variant av ovanstående:* Ingen annan människa kan gör mig irriterad* Hemligheten är att det är jag själv som väljer att göra mig irriterad.Det blev endast fyra sidor, då författaren rekommenderade att vi skulle tänka igenom följande saker i några dagar:* När han/hon gör så väljer jag att bli irriterad.* När han/hon gör så väljer jag att bli arg/ledsen/olyckligl...osv.Prova att dagligen, i varje situation där du känner irritation, ilska, ledsamhet osv. Tänk igenom och försök vända situationerna till något positivt istället.Det sista vi läste var detta påstående. Författaren frågar om påståendet kan vara sant.* Varje gång du är störd och irriterad på någon har du gjort en tolkning av verkligheten som är felaktig.Kan det vara så?

Av Patricia - 5 mars 2007 13:16

Vi kom i säng strax efter det att jag skrivit inlägget. Iallafall jag. Maken kom en liten stund senare. Jag läste högt i vår vishetsbok och sen somnade maken. :) Han var mycket duktig imorse med att komma upp, speciellt när han sen erkände att han varit jättetrött. Bra jobbat bajbi. :) Jag är jättestolt!Själv var jag vaken från det maken åkte och har läst en ut feelgoodbok. :) Läste nog över 200 sidor idag. Man kunde räkna ut slutet, men jag behövde romantiken i boken. Så vill man ha något som får en att känna sig lite romantisk och läsa något lättsmält kan jag rekommendera Ska vi slå vad? av Jennifer Cruise.Nu blir det nog en mer seriös bok igen. Men jag behövde något lättsamt efter Blonde. :)Nu ska jag göra ett kort till makens chef som åkte Vasaloppet igår. Sen ska jag göra mina påskharar. Men först ska jag skriva in gårdagens vishetsord. :) P.s Tack alla ni som kommenterar, muntrar upp och uppmuntrar mig. Det glädjer mig oerhört ska ni veta. Kram på er! :)

Ovido - Quiz & Flashcards