Alla inlägg under januari 2007

Av Patricia - 25 januari 2007 11:51

När jag skrivit detta ska jag ner i köket för att ta mig an det ena hörnskåpet. Just nu ser det ut som om det varit en tornado i det, men det har det inte. Det är bara alldeles för många saker som står huller om buller. Så det ska jag ta itu med idag hade jag tänkt. Det känns superskönt att få det gjort. Det är typiskt en sådan sak jag tänkt länge på att "det måste vi göra", men inte hunnit eller orkat.Men nu när jag ändå går hemma ska jag banne mig passa på att göra det, så är det gjort när jag börjar jobba igen. :)Det kommer nog vara en hel del som försvinner från det skåpet hoppas och misstänker jag. Och det är ju bra. :)Och eftersom skåpet är ganska nära frysen så har jag ju samtidigt koll där då att det inte rinner ut på golvet. :)Åh, vad det känns bra.

Av Patricia - 25 januari 2007 11:48

Vi har haft fläckar på våra bakplåtar till ugnen. Vi har skrapat, gnott och skurat för att få bort dem, men det har inte gått. Det har väl varit socker och andra saker som verkligen satt sig.Igårkväll (tror jag att det var) fick maken ett ryck och prova att ta på lite Topprens för att se om det möjligtvis kunde funka där. Och DET gjorde det! :) De ser ut som nya nu.Bra jobba bajbi! :)Lusten och nyfikenheten att köpa ugnsrengöringsmedlet som Elektrolux Home har lockar nu ännu mer. Vill ju ha skinande ugnar. :)

Av Patricia - 25 januari 2007 11:42

Idag är det strålande sol och ca -10 grader. Det kan ju inte vara en bättre dag för att frosta av frysen. :)Det bästa är att enligt säljarna till huset skulle det vara en frostfri frys. Hur, undrar jag, när frysen är full med frost. Jag ska ta och leta fram instruktionsboken till frysen och läsa igenom den. Säljarna måste ha missförstått affären när de köpte den.Lite rensat blev det också. En hel lax som gick ut juli 2006 slängdes. Samma väg åkte ett halvt paket hackad grönkål som gick ut någon gång 2005. Ett ensamt isterband som inte såg så aptitlig ut. Den hade nog legat ett tag. :)Behöver jag tillägga till detta att vi inte frostat av frysen sen vi flyttade in hösten 2003 och inte rensar så ofta?Nu är iallafall frysen helt tömd och avstängd. Den lilla fliken längst ner är utdragen och jag har satt en braspanna under. Den borde räcka. Annars får vi byta snabbt.Maken har lovat mig att hjälpa mig att torka av frysen och lådorna sen. Det måste också göras. Så fin frys vi kommer att ha sen med massor med plats. :)

Av Patricia - 24 januari 2007 23:42

Medan maken satt och försökte lösa MSN-problemet satt jag mittemot honom och tittade lite förstrött runtomkring mig. Hittade då en ringbok i mitt tidningsställ. Det är verkligen inte världens snyggaste bok. Den är köpt på Biltema för flera år sen. Den är lilamönstrad och har en schablon utskuren mitt på i form av en liggande giraff och i denna schablon har man satt tyg som ska likna giraffmönster. :)Nåja. Den är aldrig använd och OM jag får jobbet ska jag ha den till att skriva ner alla anteckningar och viktiga saker jag ska komma ihåg. :)

Av Patricia - 24 januari 2007 23:30

Ett av mina projekt jag ska ta itu med i dagarna är att rensa frysen.Varför detta undrar du kanske?Jo, för jag hade ju skrivit innan idag att vi skulle äta grönkålsoppa. Jag hade verkligen sett fram emot det och sett att vi hade ett paket i frysen. Perfekt!Tog fram paketet, hällde upp 8 dl vatten i en kastrull. I med buljong och började banka på grönkålspaketet för att få mindre bitar. Då upptäcker jag det pinsamma. Bäst före 05.2004 Jag skämdes verkligen när jag läste det och var verkligen tvungen att tänka till. Hur har detta paket kunnat ligga i vår frys i nästan 3 år efter utgångsdatum?Behöver säga att vi inte åt den?Jag hittade ett paket minestronesoppa som jag istället lade i buljongvattnet. Det blev gott det med, men det var ju inte det vi hade tänkt oss.Maken gjorde rabarberpaj med vaniljsås/grädde/visp till efterrätt. Det var gudomligt gott. Till detta blev det en mugg kaffe. Mat är gott. :)

Av Patricia - 24 januari 2007 23:23

och när man känner det kommer maken som på beställning och fixar iordning datorn.Denna gång gällde det MSN som vägrade att logga in mig, fastän allting var ok enligt den.Efter ca en halvtimmes fipplande fungerade det igen. Under tiden satt jag och skrev ner svar på frågor som jag drog ut inför intervjun. Många svåra men intressanta frågor. 54 frågor totalt, så det är lika bra att börja. :) Och vill nu inte detta företaget ha mig, har jag ändå nytta av frågorna OM något annat företag skulle vara intresserad av mig. :)

Av Patricia - 24 januari 2007 22:13

Maken och jag tittade en liten stund på P3 Guld på SVT1 (tror jag det var). Där skulle Lars Winnerbäck dela ut Guldmicken.Om han hade fel om fler ställen i Sverige vet jag inte, men Östgötaporten ligger inte i Mantorp, utan i närheten av Ödeshög.Är inte Lars Winnerbäck själv från Östergötland? Pinsamt i så fall. :)

Av Patricia - 24 januari 2007 16:13

Gick igenom sajterna jag sparat bland mina bokmärken. Det är så smidigt att man kan få upp alla bokmärken man samlat i en mapp i små flikar i webläsaren (använder Firefox). Så betar man av en efter en. Det sparar mig mycket tid och jag vet med säkerhet att jag gått igenom alla. :) Hittade ett jobb som jag sökte. När jag gjort det var det tänkt att jag skulle pyssla, men istället tog jag upp företagets hemsida och började gå igenom den och antecknade saker som jag tyckte var viktiga. Det blev en hel del anteckningar.Det känns jättebra att vara förberedd på att veta ganska mycket om företaget. Jag hoppas jag har något för det också bara. :)Punkterna/frågorna vid en intervjusituation ska jag snart sätta igång att gå igenom och anteckna. Maken ska sen hjälpa mig för det är alltid något man missar. Det är viktigt att få andas synpunkter på hur man är, som man själv kanske inte reflekterat över.Så det känns jättebra. :) Jag hoppas det bara är jag som är så förberedd till intervjun. ;)Nu ska det kelas med hankatten som är såååååååååååå kelig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards