Alla inlägg under juli 2007

Av Patricia - 22 juli 2007 10:24

Mådde inte vidare idag heller när jag vaknade. Stel i nacke, förkyld och ont i huvudet. Låg och läste lite i Harry Potter och Fenixorden. Jag tänkte jag skulle läsa om den nu innan vi ser den på bio. Jag har inte läst den sen den kom ut, så det var ju ett tag sen. Kommer ihåg ytterst lite.

 

 

9.50 väckte jag maken och slog på tv'n för att hitta Trazan & Banarne. :) Jag gillar dem fortfarande. :)

 

 

(Nu har jag blivit hostig också och har slem i halsen)

 

 

Nu är vi uppe. Jag får väl masa mig över till grannkatterna och ge dem frukost. Sen blir det frukost för oss och våra katter.

 

 

Maken ska såga ner plommonträd idag. Det måste bort! Själv funderar jag på att hålla mig inne, alternativt ligga i solen och sola. Det är soligt ute, men vet inte om det är vidare varmt. Det blåser en del. Jag har en del jag borde göra, men ska jag orka jobba bör jag nog vila. Vi får väl se hur bra den planen håller. =) 

Av Patricia - 21 juli 2007 22:35

Jag väntade innan idag på att vi skulle åka till sta'n innan flygfältet för att jag skulle handla lite papper i en pysselaffär. Men maken tog hur lång tid som helst på sig och när vi väl kunde åka var det försent. Vi skulle inte hinna dig för att handla utan att stressa livet ur mig. Så vi fick hoppa det och åkte direkt till flygfältet istället.

 

 

Jag var måttligt arg på maken för att han gjort så. Det kändes som att det end a som betyder något nu är hans helikopter. Jag var ledsen, men lyckades med att inte gråta. Och saken var den att jag aldrig följt med om vi inte skulle in till sta'n. Men nu fick jag vänligt följa med ändå.

 

 

Det var småkallt där och jag frös. Det kan ha lite med att göra att jag fortfarande är förkyld. Jag satte mig direkt på en av bänkarna och löste sudoku. Jag ville inte prata med maken.

En av gubbarna höll på att grilla lite korv och frågade om vi andra ville ha. Maken ville inte och jag vågade inte säga ja tack. Så jag satt där hungrig. Efter en stund tog jag upp de vaniljrån jag tagit med dit. 

Det kändes inte alls kul att vara där och jag ville bara hem.

 

 

Efter ett tag satte sig två män hos mig och vi började prata om allt möjligt och hade riktigt trevligt, medan maken fått problem med motorn. Tills slut stod vi alla och kollade. Det är en hel del saker som behöver bytas ut.

Och eftersom helikoptern gick sönder blev vi kvar där ett bra tag längre än tänkt. Jag var väl inte mycket gladare när vi åkte hem.

 

 

Nu ikväll åt vi tacos, rester från igår.

Grannkatterna fick tonfisk och torrfoder. Det är ju lördag. 

Makens arb.kamrat som lånade XBoxen innan i veckan kom förbi och lämnade det här igen. Så vi har spelat lite.

 

 

Jag känner mig fortfarande lite nedstämd. Hormoner kan vara med lite på ett hörn. Men kul känns det inte. Jag har sagt till maken att det känns lite som om allt handlar om helikoptern nu och det känns inte kul alls. Sen får vi ju se vad som händer, OM något händer.

Av Patricia - 21 juli 2007 12:51

Nu börjar gräshopporna och vårtbitarna bli så pass stora att katterna tycker det är roligt att jaga dem. Men inte nog med att försöka fånga dem. Man måste ta in dem, jama sitt speciella jägarjamande och stolt visa INNE i huset vad man fångat genom att släppa det på golvet.

 

 

Det är precis vad hankatten gjorde för en stund sen. Maken var på nedervåningen så han tog han dom det. Först fick katten beröm för att han fångat ett djur.

Sen kom flugsmällan fam. Gräshoppan var oskadd, så den fick sitta på en flugsmälla för att sedan kastas mot vår tujahäck. Så den fick överleva.

 

 

Är det jag som får ta hand om dem, dör de m h a flugsmällan. Snabbt går det också. Det har ju hänt ett  antal gånger att de tagit djuret igen och sprungit ännu längre in i huset och under eller bakom någon möbel. Och det var ingen hit kan jag tala om. Så allt sådant som kommer in i vårt hus dör!

 

 

Tyvärr var detta långt ifrån den sista vi lär få in denna sommaren. 

Av Patricia - 21 juli 2007 11:27

Idag när jag vaknade hade jag en formidabel huvudvärk.

Efter att ha tagit en Ibumetin är det fortfarande inte bra. Har i stort sett lika ont. :(

Vaknade dessutom inatt av att jag fick kramp i vänster ben. Inte i vaden utan på sidan. Försökte massera bort det, men det var inte lätt. Jag känner idag att jag är lite öm i benet.

 

 

Frukost har ätitis och katterna är ute i solskenet.

Jag är trött och vill bara sova. Vill pyssla men kan inte komma till ro med vad. *suckar*

Jag ska iallafall leta upp en eller några böcker om scrapbooking till en arb.kamrat Hon ska få låna dem på måndag.

 

 

Jag hoppas huvudvärken går över snart så jag kan få njuta av denna fina lördag. 

Av Patricia - 20 juli 2007 19:04

Jag var på jobbet 7.45 imorse. Trött som attan var jag trots att jag sovit fler timmar inatt. Men det är ju alltid trevligt att träffa arb.kamraterna och vi hade kul med en gång.

 

 

Jag har inte fått jättemycket gjort idag tyvärr. Det har varit mycket krångel och bök med det jag jobbat med. Och det har jag naturligtvis inte gillat. Men jag har rett ut det iallafall.

 

 

På lunchen tog vi en liten tur på sta'n efter det att vi ätit. En leksaks-  och pysselaffär. Vissa saker var de prisvärda med och andra var lite dyrare. Det är skönt att känna att man har lite koll. :)

Jag hittade lite saker som jag ville handla, men gjorde inte det, dum som jag var. Därför blir det nog en liten sväng imorgon innan flygfältet.

 

 

Efter lunch hade vi genomgång med chefen som berättade om allt möjligt som kan vara bra att veta om företaget, upplägget och annat. Han var färdig lagom till när det var dags för mig att sluta 14.15 :)

 

 

Maken slutade samtidigt och vi begav oss till flygfältet. Det var bara 3 stycken där. Maken och hans "mentor" lyckades fixa till helikoptern och när maken sen flög gick det jättebra. Han flög mycket säkrare nu än innan och orkade flyga längre också. Jag filmade när han flög.

 

 

Efter några timmar där satte jag mig för att läsa lite. Jag tänkte läsa om boken om Harry Potter som går på bio nu. Jag orkade läsa ett kapitel. Sen somnade jag där i stolen. Vaknade lagom när det var dags att gå.

 

 

På väg hem stannade till och handlade lite mat. Inget onyttigt köptes och det kändes så  bra. 

Ikväll blir det tacos till middag. Det ska bli gott. Vad som händer sen vet jag inte. 

 

Av Patricia - 19 juli 2007 21:14

Jag behöver tips på sajter där man kan hitta snygga bakgrunder.

Jag hittar verkligen inte något bra ställe mer än Grodis blogg. Men jag vill ha fler. Jag vill kunna hitta och förändra min blogg lite då och då.

 

 

Tipsa gärna. 

Av Patricia - 19 juli 2007 16:42

Idag har jag och en av arb.kamraterna varit jättetrötta och bara blivit flamsigare och flamsigare. :)

Till sist garvade vi bara vi tittade på varandra.

Det var verkligen längesen jag hade såååå kul. :)

Men samtidigt har tröttheten blivit ännu värre i o m att jag skrattat så mycket. Och info har jag haft svårt att ta in. :)



Har nu jobbat in 2 timmar och 15 minuter som jag kan ta ut imorgon. Det känns fantastiskt skönt. Annars kan man ta ut dem en annan dag. :)



Snart är det hemfärd. Jag väntar bara på klartecken från maken.



Dagen har varit jättetrevlig annars också.

Jag har lyckats inspirera mina närmsta arb.kamrater att prova på scrapbooking. Jag visade lite kort och tipsade om en bra pysselsida. :)

Bra att jag gör någon nytta angående något område här. :)

Av Patricia - 18 juli 2007 22:06

Så där ja!

Nu har jag plockat undan en massa smått från skrivbordet. Småsakerna ryms nu så fint i byrån. T ex har embosspulverna + uppvärmaren fått en egen låda. Beads, brads m m har fått en egen låda osv.

Det känns så skönt. Det blev ordentligt tomt på skrivbordet nu.

Nu har jag bara symaskin, CR, laptopen och en liten radio där. Nu kan jag verkligen pyssla! :)

 

 

Nu ska jag bara dricka upp mitt vatten. Sen blir det sängen. Det ska bli såååå skönt. Min kropp värker nu.

 

 

Natti. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards