Alla inlägg den 1 januari 2008

Av Patricia - 1 januari 2008 21:49

Idag har jag fått pysslat lite. Det känns bra. Katterna har gjort mig sällskap då och då.

 

 

Maken fick jag upp vid 14-tiden tror jag. Då gick jag över för att hämta resterna av huvudrätten jag gjort och vi åt igår.  De hade inte ätit upp det, vilket jag ett tag befarat. Men det var ju bra.

 

 

Maken har sen resten av dagen legat i soffan. Han är betydligt piggare nu och har inte kräkts sen fyra inatt. Han har druckit och har t o m fått i sig lite rostade mackor. En riktigt duktig kille.

 

 

Själv har det blivit lite laxmackor idag. That's it. Förutom pyssel har jag tvättat kläder (två maskiner), diskat undan, sopat under granen, dammsugit lite på nedervåningen, plockat undan kassar i hallen, kokat ris och gjort matlådor på resterna från igår. Jag hade gärna hunnit tvätta lakan också idag, men man kan inte hinna allt.

 

 

Snart ska jag gå och lägga mig och läsa och hoppas på att jag somnar tidigt ikväll. Men jag räknar inte med det. Borde plocka undan kläder i sovrummet också. Bläää. 

Av Patricia - 1 januari 2008 11:27

Det nya året inleddes med fyrverkeri av grannarna, en spattig minsting som tydligen är lite skotträdd samt en make som spydde järnet i badrummet.

 

 

Jag lyckades få honom i säng strax efter två inatt. Han somnade, men sov oroligt, för att springa upp en sista gång mellan fyra och halv fem. Stackarn. 

 

 

Nu ligger han och sover. Det är inte lätt när man mår så. Jag hoppas det slutar nu så att han får må bra igen.

 

 

Själv mår jag sådär. Jag har huvudvärk. Dum kudde i kombination med för lite vatten. Så nu har jag tagit lite juice och en värktablett.

 

 

Ute är det strax över noll och det snöar små, små flingor. Det känns inte som att det blir mycket av det, men så länge det är vitt ute är jag glad.

 

 

Och imorgon är det jobb, och då ska man må bra och vara fit for fight. Hmmm...spännande. 

Ovido - Quiz & Flashcards