Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Patricia - 25 januari 2008 13:37

Äntligen är det fredag igen!

Veckan har gått otroligt snabbt må jag säga. Det har varit intensivt och gått bättre än vad jag trodde den skulle göra. Humöret har inte varit det bästa men det är hormonernas fel!



Men nu är det fredag. Idag ska jag nog sluta lite tidigare. Jag ska bort till Elle och hennes affär. Hon har ju fått in lite nyheter och idag har lönen kommit. Och jag har inte träffat henne på evigheter! Så det ska bli mysigt.



Maken skulle kunna hålla på och jobba hur länge som helst idag verkar det som. Men lite fredagsmys vill jag ha. Hur vet jag dock inte. Något gott att äta hade väl kanske varit trevligt, men vad vi ska äta vet jag inte. Jag känner inte för att stå och laga mat. Vi får väl se vad det blir.



Jag och arb.kamraten H var ute och åt lunch idag. Kinamat blev det. Vi stannade kvar på restaurangen och åt istället för att ta med mat tillbaka till personalmatsalen. Vi hade trevligt. Vår andra arb.kamrat G blev lite småstött tror jag. Men han jobbar hemifrån idag och får därmed skylla sig själv. ;)



Jag har redan jobbat undan alla mina ärenden jag blivit tilldelad samt hittat själv. Så nu får jag ta och leta lite fler ärenden. Eller så kan jag försöka renskriva mina anteckningar jag gjort i veckan. Det skulle behövas det med. Just nu är det spritt och inte vidare organiserat. Lite svårt att hitta. Dumt.



Hmmmm...man borde ta och gå på bio en dag. Vi fick biocheckar av mina föräldrar i julas. Och gå på bio är ju mysigt.

Ovido - Quiz & Flashcards