Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Patricia - 21 januari 2008 21:42

När vi kom hem idag gjorde vi middag. Det blev pasta med carbonarasås, stekt kotlettbacon (tror jag det heter) och prinskorvar. Inte särskilt nyttigt som jag hade tänkt mig, men vad gör man när maten man tänkt är för gammal eller slut?

 

 

Efter middagen gick jag ut i grovköket och började montera medan maken började dammsuga huset.

 

 

Två skåp hann jag sätta ihop innan grannarna kom över. De ville så gärna hjälpa till, så vi effektiviserade bastun ännu mer samt att de satte ihop ytterligare tre skåp. De ska t o m hjälpa oss i helgen då de tycker det är skitskoj.

 

 

Så under tiden de fortsatte med skåpen fick jag äntligen ut julkartongerna i förrådet samt att jag hann röja undan nästan allt i gästrummet. Det kändes så skönt.

 

 

Nu är vi båda ganska trötta. Jag ska färlägga lite till ett alla hjärtansdag-kort. Sen ska jag ner och bara varai soffan innan det är dags för att sova.

 

 

Vart tog den här dagen vägen? 

Av Patricia - 21 januari 2008 12:34

Upp tidigt kom vi imorse och var på jobbet 7.15 Det kändes bra.

Har suttit brevid och lärt mig en hel del redan. Dock finns inga lätta och smidiga uppgifter utan allt är på ett eller annat sätt krångligt. Men kul är det. Och alla är jätteglada att se mig idag igen, precis som jag är att se dem.



Vädret är dock skit. Jättemörkt, grått och regnigt. Men skit i det. Vi har jättehärligt inomhus på jobbet. :)

Ovido - Quiz & Flashcards