Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Patricia - 10 januari 2008 19:14

Igår kväll satt jag och pysslade. Det resulterade i två nya kort.

 

 

Fotona är tagna med partykameran eftersom maken har den andra. 

Jag tyckte de blev bra. Färgerna återgavs mycket bättre nu än i skannern. 

Skärpan blev också bra tyckte jag. Och makrofotot på tagen blev hyfsat. Man kan se mönstret i pappret som jag stämplade med vattenstämpel.

 

 

Nu ska jag hitta något att äta. 

Av Patricia - 10 januari 2008 15:14

Jag är så trött! Och stel. Jag bara längtar tills klockan blir lite över 15.30, så jag får åka hem. Hem och bara vara. Jag ska försöka att låta bli att sova så att jag inte riskerar att inte kunna sova inatt. Det vore så dumt och onödigt.



Sen måste jag även se till att fixa till muskeln som går från nacken ner mellan skulderbladen. Får bara mer och mer ont och blir stel. Får försöka värma upp det med vetekudden. Men det ska nog bli bra. :) Jag kan ju ligga och läsa boken jag gärna vill ha läst till mitt samtal nästa vecka. ;) Det hade ju varit bra.

Av Patricia - 10 januari 2008 12:12

Igår kväll när jag kom hem 19.15 ställde jag mig och gjorde två lunchlådor. Jag hade två laxfiléer som jag tinat i kylen innan, lade dem i en form, kryddade med div kryddor (bl a den i länken). När jag kryddat dem hällde jag i en liten förpackning matlagningsgrädde (lila förpackning) och in med det i ugnen. Där fick det stå inne en stund medan jag kokade fullkornspasta.



Det blev förvånansvärt gott och jag tycker det kändes som en nyttig rätt. Jag hade hyfsat lite pasta och portionen blev precis lagom. Skulle haft en tomat till det, men de såg dåliga ut igår så de slängde jag.



Känner mig småseg. Solen som var framme innan har nu dolts av elaka moln. Till 15.30 måste jag minst jobba till idag för att få ihop mina timmar. Det är visserligen bara 3 timmar och 10 minuter till, men det känns länge just nu.



Och vi har fortfarande inte hört ett ljud om vad som händer med oss efter det att detta uppdrag är klart nästa fredag. Men har vi inte hört något måndag lunch får vi ringa vår handläggare. Det vore ju bra att veta vad som händer med oss.



Så, nu är iPoden på och jag känner mig liiiiite piggare. Jag blir så trött när det är tyst. Ska jag hålla mig pigg måste jag ha musik, uppiggande musik.



Now, it's back to work.

Av Patricia - 10 januari 2008 07:34

Jag hade jättesvårt att somna inatt. Jag gillar verkligen inte att sova ensam.

Visserligen gick jag och lade mig sent, men var inte så trött. Satt uppe och pysslade på ett beställningskort till nästa vecka. Det flöt på så bra så jag ville passa på att pyssla när det kändes så.



Men när jag sen kände mig trött och gick och lade mig kunde jag ändå inte somna. Vid 3.30-tiden somnade jag tror jag. Sen upp kl 6 för att åka till jobbet. Så strax efter 7 var jag på jobbet idag. Dock misstänker jag att jag inte lär jobba så jättesent idag. Vi får väl se hur jag mår. Framför allt hoppas jag att jag slipper ha ont i nacken/axeln och ner mellan skulderbladen.



Maken ringde igår. De hade det jättebra. De hade fått rundvisning och maken verkade fotografera allt han kunde. Han var lite osäker på om bilderna skulle bli bra, men det lär vi ju märka i helgen. Jag tror att de kommer att bli jättebra. Inatt har han sovit i ett kallrum i en sovsäck. Väntar på en liten rapport om hur det var. :)



Fick mina naglar vidgjorda igår. Nu är det fransk som gäller denna gång, så får jag se om jag kör på färg nästa.



Nu ska jag hämta vatten och försöka få i mig lite frukost i form av knäckebröd med viltost.

Ovido - Quiz & Flashcards