Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Patricia - 20 januari 2008 22:04

Herregud vad vi är stolta och imponerade över vår insats!

 

Allt är kollat, sorterat och organiserat!

Allt fanns med på listan och allt verkar helt. Bara det är helt otroligt.

Men sen har vi gjort så att de saker som vi inte behöver på ett tag står i mitt pysselrum. De saker som vi ska börja med först står i grovköket längst fram och saker som ska vara i lådor t ex står i bastun. Jag ska ta foto.

 

 

Och det hela gick betydligt smidigare än vad jag hade hoppats på.

Men nu är vi trötta båda två. Och ont har jag. Mindre bra.

Fortsätter allt att gå så här smidigt kommer jag nog att vara världens lyckligaste.

 

 

Vi har kommit igång och det känns jätteskönt. Nu kan jag/vi börja montera.

 

 

Jag har gjort en "att göra-lista" så att vi lättare ska se vad som behöver göras. En hel del i gästrummet t ex samt att verkligen börja tömma köket.

 

 

Nu blir det lite mackor innan vi ska gå och lägga oss.

 

 

Sov gott. 

Av Patricia - 20 januari 2008 19:47

Här är köket vi ska ha.

Det finns kanske en helhetsbild. Det vet jag inte.

Men här är iallafall två bilder på dörrarna.

 

 

 

 

Av Patricia - 20 januari 2008 16:34

Här är den lilla leverans vi fick exkl bänkskivorna som står i badrummet, som ligger brevid grovköket. Yeay!


OBS! Det är saker ända till under fönstret! 

Av Patricia - 20 januari 2008 16:27

Skäms nästan lite för att jag inte får så mycket gjort som jag skulle vilja. :(

När jag gick ner för att äta frukost fastnade jag framför tv'n och sen med Pluttan i knät. Då sitter man vackert kvar där en stund, för det är inte ofta hon vill ligga hos mig mer än tre minuter. Hon är makens lilla flicka, men idag dög jag. :)

 

 

Detta har lett till att jag först nu blivit klar med det födelsedagskort jag vill ha klart innan köksrenoveringen. Passade på att lägga upp ett jag gjorde till svägerskan. Jättetråkigt kort, men jag kände ingen vidare inspiration att göra till henne heller med tanke på julen och den julklapp vi fick (babykläder).

 

 

Nu ska jag ta tag i maken och listorna från IKEA så ska vi börja bocka av det vi fått samt flytta det till lämpliga ställen. Önska oss lycka till. Det lär vi behöva! 

Av Patricia - 20 januari 2008 11:37

Vaknade någon gång mellan 9 och halv 10. Kunde inte somna om. Minstingen var kelig. Maken sov naturligtvis så jag tog min bok och läste ca 60 sidor. Jag gillar verkligen Stieg Larssons böcker.

 

 

Nu sitter jag i pysselrummet. Var sugen redan igårkväll, men kände att det inte var så sällskapligt att sätta mig här uppe, så det fick vara till nu. Maken ligger fortfarande och sover. Han är jättetrött, så idag får han sova ut ordentligt. Så länge han är medveten om att vi SKA börja kolla av IKEA-listan och komma en bra bit på väg med det idag. Jag kommer inte åt vår källsortering i köket och kan inte börja montera när allt bara står så. Så idag ska vi göra nytta. Därför passar jag på att pyssla nu. Jag vet ju inte när jag får tid och ork nästa gång.

 

 

Det blåser idag, men inte i närheten så mycket som igår. Det är molnigt men ibland tar solen sig igenom.

 

 

Jag är lite stel i nacken och ryggen fortfarande. Just nu har jag, mellan mig och datorn, besök av en kelig hankatt. Lille gubben. Så lite kel får det bli innan jag fortsätter. 

Ovido - Quiz & Flashcards