Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Patricia - 9 januari 2008 12:32

Tack vare Grodis mår jag bra igen.

Tack gumman! Du är en ängel. Jag hade inte klarat det utan dig.



Har nu en mental bild att se framför mig när jag blundar och mår som jag gjorde då. För det kommer att komma fler tillfällen, det vet jag.



Har ätit lunch. Åt resten av den lunch som jag inte orkade igår. Det var nog ganska lagom. Jag får se vad jag kan hitta på för lunch till imorgon och fredag.



Bara fyra timmar kvar av arb.dagen nu. Skönt. Blev lite trött efter anfallet. Helst hade jag velat åka hem, men det går inte, så det blir att bli kvar, bita ihop och hålla ut. 16.30 ska jag gå och få fina naglar igen, och det ska bli trevligt. Slog av en igår när jag skulle öppna en låda och tappade greppet. Det gjorde lite ont. Men men.

Av Patricia - 9 januari 2008 09:40

Jag känner att ett ångestanfall är på väg.

FAAAAAAN!

Varför?

Jag kommer ju att klara det här jättebra.

Bort! *knuffar undan ångesten* Du är inte välkommen!

Av Patricia - 9 januari 2008 07:47

Igår kväll satt jag och försökte pyssla, men det blev inte bra. Det var ett allmänt kort, inte till någon speciell. Det är kanske där det gick "fel". Har jag en bestämd person eller ett givet mål för mitt kort har jag nog lättare att göra bra kort som jag är nöjd med. Vi får väl se. Jag ska göra ett kort nu till en kär vän. Där har jag lite idéer. Det kommer nog att bli bra.



Och nu på morgonen släppte jag av maken vid resecentrum. Han och chefen ska ta tåget till Stockholm för att ta ett plan från Arlanda senare idag.



Vi tog adjö vid bilen. Jag visste att om jag skulle följa med och vänta vid perrongen skulle tårarna komma och det ville jag inte. Så vi hade kram- och pusskalas och jag log istället. Nu ler jag inte kan jag tala om. Det är så sällan vi är ifrån varandra. Men jag försöker se positivt på det hela. Jag ska klara det här. Inte gråta, inte vara ledsen, inte ha ångest. Det låter väl bra?! :)



Och jag ska försöka vara duktig och äta rätt. Jag har lagt fram lax som jag ska laga till middag ikväll när jag kommer hem från manikyren. Så det blir nog bra.

Ovido - Quiz & Flashcards