Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Patricia - 12 januari 2008 22:21

Jag är så trött. Jag orkar ingenting.

Och maken har ont i ryggen. Han sträckte ju den igår, så han kan och får inte ta i så mycket. Och därmed ställs det högre krav på mig att sköta saker. Han ställer inte de kraven utan de bara finns där. Jag är rädd att hans rygg ska bli sämre och därför gör jag mer.

 

 

Jag har pysslat lite idag, men inte kommit så långt som jag hade hoppats på.

 

 

Vi åkte en sväng till stan i eftermiddag. Vi hittade lite kläder och underkläder till mig samt en ny liten almanacka och dyl. Maken köpte en bok om fotografering som vi ska läsa för att bli duktiga fotografer.

 

 

När vi kom hem gjorde jag lunch - sparrissoppa blev det (Keldas) med knäckebröd. Efter maten var tanken att jag skulle dammsuga huset medan maken skulle handla. Men jag blev så trött efter maten att jag gick och lade mig och skulle läsa lite och ligga med vetekudden mellan skulderbladen då jag fått ont igen. Men istället somnade jag ganska fort och sov i säkert 3 timmar.  Så något dammsugande blev det inte. :( När jag vaknade bytte jag om och vi åkte till affären och handlade mat. Det var väldigt få som var och handlade och det var så skönt. Vi fick tyvärr inte tag på allt, men det gjorde inget.

 

 

När vi kom hem packade vi in och jag gjorde förrätt och middag. Förrätt blev varsitt rostat bröd med sallad, ägg och lax (en skiva gravad och en skiva rökt) samt lite fisk- och gravlaxsås.

Till middag blev det varsin fryspizza. De är inte så onyttiga som man skulle kunna tro. Som vanligt denna veckan orkade jag inte äta upp maten.

 

 

Nu sitter vi i varsin soffa med varsin laptop medan tv'n är på. Förhoppningsvis ska vi snart se en film.

 

 

Imorgon ska det pysslas lite mer. Sen ska jag verkligen försöka dammsuga. Jag får så ont i ryggen när jag gör det, men jag får ta det lugnt. Maken ska inte göra det iallafall.

Sen ska jag fylla i min nya almanacka. Mitt nya år som ska bli bra!

 

 

Bara denna veckan har varit överhängande bra. Mycket har hänt som jag inte trodde skulle hända har gjort det. Många saker som gjort mig glad och varm. Speciellt en sak, eller en person som jag känner ett mycket speciellt band till.  Men även att jag ändå tyckte att jag klarade av makens frånvaro bättre än jag trodde innan. Bara ett ångestanfall. Att jag inte kunde sova var ingen nyhet och det försöker jag kompensera nu i helgen. På måndag ska jag vara pigg och alert igen. Sista veckan på jobbet. Usch, det känns så vemodigt. :( Men jag ska se till att ha så kul jag bara kan.

 

 

Filmtajm 

Av Patricia - 12 januari 2008 09:57

Jag fick se bildspel på makens ca 400 bilder igår kväll. Wow vad det är vackert där uppe på Ishotellet. Och vilken fotograf han är min lille man. :) Jättefina bilder och helt otroliga rum där. Dit måste vi åka någon gång!

 

 

Stackars maken hade ont i ryggen på kvällen. Han hade tydligt sträckt sig när han satte sig i bilen när vi skulle åka hem. Jag hoppas det är bättre idag. Han håller just nu på att vakna (hoppas jag).

 

 

Vi kom i säng vid midnatt. Och jag har sovit gott. Det var så skönt. Vaknade kl 9, klarvaken. Jag är fortfarande lite trött, men inget i jämförelse med innan i veckan. Sitter nu i pysselrummet. Har gjort en liten lista över vad jag ska kolla upp i stan idag. Jag vill ha en ny almanacka. I sex år har jag haft min lärarkalender, och har visserligen en nu också, från Gleerups, men det känns fel och den är för stor. Jag vill ha en jag kan ha i min handväska. Sen behöver vi en översiktskalender på kylen.

 

 

Jag har plockat fram lite pyssel för att göra fler födelsedagskort. Tre vänner fyller år i februari så det är lika bra att köra på. Jag hoppas dock att vi äter frukost snart. Min mage kurrar. 



Och jag är så glad att det är helg. Det är välkommet. 

Ovido - Quiz & Flashcards