Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Patricia - 26 januari 2008 21:48

Alla skåp är monterade och undanstuvade.

Det är helt underbart!

Grannarna och maken har jobbat fantastiskt bra.

Själv har jag fortsatt att tömma samt burit lite. DET var dumt gjort av mig, så nu bär jag inte mer.

 

 

Alla förpackningar till skåpen ligger i bilen och ska slängas imorgon. Ska bli skönt att bli av med dem.

 

 

Vi åt middag i eftermiddags. Vi bjöd på tacos. Jag hackade upp lite mer grönsaker. Det räckte fint.

 

 

Nu sitter alla och tittar på Harry Potter där nere. Jag kände mig lite rastlös och tänkte se om jag kunde avsluta ett av korten jag jobbat med. Passar på att kolla runt lite här på nätet när jag ändå är här.

Av Patricia - 26 januari 2008 18:01

Idag går det inte fort.

Jag har pysslat lite. Det har varit skönt. Har använt mig at de sakerna jag köpte igår (ok inte allt men en del). 

 

 

Så jag är nästan klar med ett födelsedagskort samt ett lycka till/grattis-kort till H som slutar på torsdag. Men jag hittar inte min lilla lapp där jag skrev ner det jag och G kom överens om att det skulle stå. Hmmmmm...får lura bort G till mig på måndag morgon så att det blir rätt skrivet.

 

 

Kom även på idag att en av grannarna längre ner på vägen som vi umgås med fyller år nu i februari. Helt otroligt vad många som fyller år i februari. Inte så lämpligt för mig med köket och allt, men men. Jag har börjat på ett kort till henne också. :) 

 

 

Grannarna är här och monterar skåp. Över hälften är gjorda nu. Själv rensar jag i köket och har nu fått in flyttkartonger där jag sätter ner de tallrikar , skålar och glas som vi ska spara. Men det går segt. Jag har lite ont i ryggen.  Typisk smärta som jag får vid mens. :( Men jag tar det försiktigt.

 

 

Nu ska jag göra klart ett av korten och sen fortsätta med att bära tallrikar. 



Ha en underbar lördagkväll 

Av Patricia - 26 januari 2008 00:31

Efter jobbet åkte jag till Minelle. En massa fint pyssel hittade jag och köpte det. Ska dit nästa vecka då hon får in lite nytt.

Trevligt hade vi. Jag kunde komma med lite tips och idéer. Det kändes bra.

 

 

Strax efter 18 åkte jag och hämtade upp maken. På vägen hem stannade vi inom affären, precis som alla andra. Jag stannade kvar i bilen och läste medan han sprang in och handade saker till tacos.

 

 

Väl hemma lagade vi till tacos för att sen äta det till "På Spåret".

Jag får bara svårare och svårare för Filip och Fredrik. Filip tyckte att det mesta som gjorts var överskattat mer eller mindre. Men är det två som är överskattade så är det väl ändå de två. Herregud.

 

 

Nu ikväll har vi äntligen tittat på Walk the line på DVD. Den var jättebra. Himmel vad bra de sjöng! Hela familjen har varit samlad. Hankatten i en fåtölj, pluttan i ena soffan, minstingen på en lång pall vi har och vi i den andra soffan under fleecepläden. Mysigt. :)

 

 

Nu är jag jättetrött så nu blir det sängen. Ska bara ta upp pysslet först.  

Ovido - Quiz & Flashcards