Alla inlägg den 22 januari 2008

Av Patricia - 22 januari 2008 21:06

 


Jag kan aldrig låta min blogg vara en längre stund.

Och jag är inte deppig (mer än vad jag brukar vara före mens). Jag älskar svart och vitt. Det är kanske därför vårt kök kommer att vara mycket svart och vitt.

Och även min klädsel, även om jag blivit bättre på att klä mig i lite färger.

 

 

Jag önskar jag kunde göra något med mitt eget utseende. Jag måste komma igång och motionera. :( Jag känner att jag bara blir tjockare och tjockare. :( Jag måste få stopp på det!


 

Av Patricia - 22 januari 2008 20:52

Efter det att jag lagat middag (pyttipanna) gick jag upp och pysslade. Två figrurer har jag målat samt gjort klart ett alla hjärtans dag-kort.

 

 

Ett litet skåp har vi satt ihop. Maken hade redan skruvat ihop ett skåp innan jag kom ner. Så nu är 7 av 35 klara.

 

 

Tanken var ju att rensa lite i köket också, men dit har jag inte kommit än. :( Och jag tvivlar på att jag gör det ikväll. Kanske lite kokböcker kan få flytta. 

 

 

Ska komma ihåg att be maken massera min nacke och rygg lite innan vi lägger oss. Om jag ska överleva detta utan större skador och men måste jag nog få lite kontinuerlig massage. 

Av Patricia - 22 januari 2008 16:02

Idag har jag blivit upplärd ännu mer. Det har varit ovanligt trevligt. Jag har suttit tillsammans med en arb.kramat och jobbat på en lista som var på 200 punkter. Snabb och noggrann har jag varit. Men nu är jag trött! Jättetrött! Det tar på krafterna att lära sig nytt. Men skoj är det. :)



Nu ska vi strax hem. Hem och laga mat och sen pyssla och montera lite. Det blir nog bara ett skåp idag. Sen ska jag försöka rensa och tömma lite i köket också. Det måste också göras! *suckar*

Ovido - Quiz & Flashcards