Alla inlägg den 8 januari 2008

Av Patricia - 8 januari 2008 12:20

Imorgon bitti åker maken iväg på affärsresa. Till ishotellet. Gissa om jag är avundsjuk! Onsdag till fredag är han borta. En natt i ett kallt rum och en natt i ett varmt rum.



Men det som är skönt är att jag, än så länge iallafall, inte har någon ångest över att han åker. Det känns jättemärkligt, men samtidigt väldigt skönt. Men jag är beredd på att den ska komma, tro mig. För så här bra kan det ju inte få kännas.



Tiderna för när han åker hit och dit har jag fått. Det är bra att ha så jag vet när jag inte kan få tag på honom samt när jag ska hämta honom på fredag.



Mår fortfarande så bra efter gårkvällen. Går omkring och är glad och ler. En underbar känsla som gör att jag myser maximalt, trots att jag är på jobbet.



Det som oroar mig är att jag lär slarva med maten nu när jag blir ensam. Jag är så himla dålig på att laga mat och äta när jag är ensam. Det är jättetråkigt att laga mat och äta ensam. Men jag får försöka vara duktig denna gången och äta vettigt och framför allt äta.



Ska försöka att inte hålla på och vara duktig nu utan istället bara hitta på saker jag känner för när jag är ensam. Pyssla massor. Ligga och läsa böcker, ta promenader. Jag hoppas bara att vädret är tillräckligt bra för promenader. Det är isgata ute hos oss då de endast plogar där. Känner jag sen att jag VILL vara duktig så är det ok. Men jag ska försöka att inte tänka som jag alltid gör - att jag ska vara duktig först och göra roliga saker sen. Jag ska denna gång tänka roligt först och ev. vara duktig sen. :) Det ska bli kul att se hur jag lyckas, OM jag lyckas. Men det ska bli bra, det har jag gett mig den på! *ser bestämd ut*



Sen får vi se om jag har snälla vänner som kanske vill hålla mig lite sällskap. Det hade varit trevligt, men jag räknar inte med det.

Av Patricia - 8 januari 2008 09:48

Imorse var det helt omöjligt att stiga upp! Det gick bara inte. Det var så skönt att ligga kvar. 7.50 kom vi upp. Illa!



Vi fixade iordning oss, fixade frukost och åkte sen till jobbet. På väg in stannade vi till och köpte kattmat så att det var gjort.



Jag kom till jobbet lagom kl 9 när det var dags att fika. Lite pikar fick jag naturligtvis. Men det är så lugnt här att det inte gjorde mycket, mer än för min tid. Men det ordnar sig.



Och mina naglar blir inte vidgjorda idag som jag trodde. Det är uppskjutet till imorgon. Min manikyrist hade inte fått sin beställning idag så det var lite tight att få fixat fransk manikyr idag, så vi flyttade tiden till imorgon. Men det funkar ju. Jag är ju gräsänka imorgon, så jag har ingen att ta hänsyn till då.



Grått och regnigt är det idag. Inget kul väder alls. Tur att man känner sig som en sol inombords och ler och skrattar på jobbet och sprider lite glädje. :)

Ovido - Quiz & Flashcards