Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Patricia - 30 januari 2008 22:42

Efter mitt samtal, som gick bra idag, åkte vi till ByggMax. Vi tittade på golv och hittade ett vi båda gillar. Vi har tittat på det förr men vågade väl inte för att det är mörkt. Men vi tror inte vi kan hitta något som är ljust och snyggt som passar in, som inte är för rött eller för kallt. Så det blev detta istället.

 

 

Vi har ju tänkt att ev (läs förhoppningsvis/ska) sätta in en ljuslist längs sargen längst ner på skåpen.  Så vi tror att det kan bli jättetufft. 

 

 

Nu är det tapet, takfärg, beställa kakel m tillbehör, spackel, tapetlim och sådant. Det får bli färgaffären senast på lördag. Lika bra att ha det gjort. Tapet är det jag känner att jag har minst koll på vad vi ska ha. Ska ta med ett foto på "vårt kök" i IKEA-katalogen. Så kanske man kan få lite tips i affären.

Av Patricia - 30 januari 2008 15:16

Idag har jag fixat en ny mobil.

En Nokia 5310. Blå, precis som på bilden. :)

Maken skaffade en röd som vi ska hämta ikväll i butiken i Ikanohuset.



Lite tillbehör blev det också. Två st 4Gb minne, högtalare till mig och andra hörlurar till maken blev det.  Och trots det kommer vi att betala 100:-/pers mindre i månaden i april när våra nuvarande abonnemang tar slut.



Jag är jättenöjd. Jag håller på att ladda mobilen nu. Kommer att få ladda den sen ikväll också. Ska försöka hinna ladda över en hel del musik så att jag har lite att lyssna på. Det ska bli jättekul att lära sig den. :)



Om en timme drygt är det samtal. Då ska vi prata självkänsla. Jag drar mig lite för det, men det måste göras. Jag får se vad hon tycker om min läxa, om jag gjort bra ifrån mig eller mindre bra.



Efter samtalet ska jag hämta maken. Då bär det av till ByggMax för att kolla golv. Sen blir det Ikanohuset för att hämta makens mobil som sagt. SEN ska vi hem, äta lite för att sen pilla med mobil och tömma skåp. Fullt upp, som varje dag nu känns det som. När ska jag få vila?

Av Patricia - 30 januari 2008 08:10

Min kropp börjar mer och mer ta stryk av att jag sover för lite. Jag måste få stopp på detta innan det går för långt.



För varje morgon ser jag mer och mer ut som ett vrak. Blek, plöffsig i ansiktet och hängig. Hur fint är det? Jag orkar inte lika mycket och kroppen tar stryk på flera sätt känner jag. Och det är inte bra. Inte bra alls. Så nu blir det skärpning på kvällarna. Jag får försöka vara mer effektiv när jag kommer hem. Inte sätta mig och slappa i soffan utan tömma lite mer och istället gå och lägga mig tidigare och läsa lite tills jag somnar. För trött är jag. Jag somnade i bilen igår när maken körde oss från stan till mataffären. Vi behövde handla mat. Sömndrucken vaknade jag strax innan han svängde in på parkeringen till mataffären. Jag hade bara slocknat. Det är inte ofta det händer längre, men tydligen igår. Två gånger.



Jag behöver nog bli bättre på att lyssna på min kropp tror jag, om jag ska orka och hålla istället för att bli sjuk eller bli utmattad.

Men som alltid är det lättare sagt än gjort. Men jag ska verkligen göra mitt bästa. Ingen vinner på att jag blir dålig. Allra minst jag.



Ett annat tecken är att vi har svårare och svårare att komma upp på mornarna. 6.20 kom jag upp idag. Jag var på jobbet vid 7.30 istället för 7 som jag vill vara på jobbet så att man kan sluta i dräglig tid så att vi hinner allt vi ska hemma sen (vilket vi ändå inte verkar göra).

Ovido - Quiz & Flashcards