Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Patricia - 24 januari 2008 20:59

Usch vad jag är trött!

Somnade i soffan efter middagen. Frös gjorde jag så maken lade fleecepläden på mig. Sov en timme ungefär.

 

 

Smärtan är väldigt mild i magen denna gång.  Det känns som en mild omgång. Det är bra det. Har inte tid med något annat.

 

 

Tittade på andra halvlek på handbollen. Trist att Sverige inte vann.

 

 

Vi har ätit lite efterrätt ikväll. Glass. Carte D'or Dulce de leche. Den som gillar kola i glass borde älska denna. Den var jättegod! 

 

 

Inget skåp monterat idag, vare sig av mig eller maken. Men vi hinner. Det är lugnt. Det är nog mer rensning av kök som jag börjar oroa mig över. Var ska vi göra av det vi ska spara? Ställa det i mindre kartonger i pysselrummet kanske. Annars vet jag inte vart det ska ta vägen. 

Av Patricia - 24 januari 2008 12:40

och det varde ljus.



Solen skiner och det ser jätteskönt ut ute.

Jag har precis kommit tillbaka från lunchen. Det blev lax från igår. Det var nog godare igår än idag tyckte jag, men det var klart ätbart. Orkade inte hela den portion som maken lagt i en form.



Lunchsällskapet bestod som vanligt av G, H och H's pappa. Vi har alltid jättetrevligt när vi äter ihop. Och som alltid så flyger tiden iväg. Inte lika kul tyvärr.



Kl 15-16 ska vi tydligen ha telefonmöte. Det vet jag inte om jag ser fram emot så mycket. Jag får ha med mig ett block tror jag så att jag kan kluddra lite. Hur länge vi jobbar sen idag vet jag inte, men det blir säkert till 16.30-16.45 Där någonstans.



Imorgon är det iallafall lön. Jag ska sluta liiiiite tidigare då på eftermiddagen och ta mig till Minelle och hälsa på. Jag har inte varit där på evigheter och saknar henne jättemycket!

Av Patricia - 24 januari 2008 08:34

Jag känner att det är på G. Jag börjar få mer och mer ont i magen. Däremot är hormonerna mer i schack idag tack o lov.

Ska strax ta lite vatten för att ta en värktablett.



Har fått lära mig lite nytt nu på morgonen. Och jag har fått beröm. De tycker att jag gör stora framsteg. :) Det värmer. Och de är så söta som turas om att ta hand om mig. Idag är det G's tur. Imorgon blir det H's tur. Här hör det till att det är två killar. G är 19 och H är 20. När H hjälpte mig igår kände sig G utanför, och sen blir det tvärtom. Så de har delad vårdnad om mig. :) Det ska bli spännande att se hur det ska gå sen när H slutar nästa torsdag. Han åker utomlands sen i ca 5 månader. Då är det bara jag och G kvar i två månader. Men det ska vi nog klara av. Han tycker det är jätteroligt att lära mig saker. Kan det bli bättre? En 19-årig kille får lära en 32-årig kvinna som är fd lärare. :) Han myser iallafall. :) Och jag är bara glad att få lära mig nya saker.



Värktablett var det ja.

Ovido - Quiz & Flashcards