Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Patricia - 6 januari 2008 22:01

Idag har varit fullt ös.

Vi åkte till Ikanohuset och letade termobyxor, underställ, microfleeceställ, mössa och strumpor till maken. Vi hittade ett set men där passade bara jackan medan vi hittade separata termobyxor som passade. Vi köpte det andra och hängde undan ytterkläderna till imorgon. Maken får kolla i stan på lunchen.



Medan maken provade sprang jag runt i affären som en jojo och letade rätt storlek och saker som förhoppningsvis skulle passa.



Efter det gick jag in på Wedins och köpte nya sulor samt skokräm till hans kängor medan han sprang ut och lämnade kassen i bilen.



Efter det gick vi in på IKEA. Där kollade vi upp den bänkskiva  (Prägel svartmönstrad) som fanns i färdiga längder, gjorde en ny beställning på den. Och hör och häpna. Bitarna kommer samma dag som skåpen, trots att vi lade in beställningen så sent som idag. Jättebra. Sen om det kommer två olika omgångar vet vi inte.



Ner till lampavdelningen och plockade ihop belysning som vi ska ha under överskåpen. Både 2:or och 3:or blir det.

Vi tog även belysning till vitrinskåpen idag. Lika bra att ha det hemma så får elektrikerna guida oss hur vi ska göra bäst. Någon sockelbelysning (klicka på ljuslister nere i bilden så visas den belysningen) blev det inte idag. Vi ska prata med elektrikerna om det finns någon annan smartare lösning, för det såg så läckert ut på IKEAS hemsida.

Två lampskärmar till fönsterbelysningen blev det också idag.



Efter IKEA sprang jag bort till Stadium för att kolla om de ev hade termobyxor eller en hel dress till maken medan han lämnade sakerna i bilen, men Stadium stängde kl 16 och jag var där 16.15 *suck* Så tillbaka igen, sätta sig i bilen och åka hem.



Väl hemma har jag varit igång hela tiden också.

Jag har tagit bort ljusstakarna i vardagsrummet och satt lamporna med de nya skärmarna där istället. Skärmarna är beiga med sydda mönster.

Jag tände en eld i kakelugnen samt ljus runtomkring i vardagsrummet.

Plockade undan det sista på Billyhyllorna i matrummet/hallen, tog ner nyckelskåpen, rensade anslagstavlan, satte upp den, satte upp nyckelskåpen vid trappan istället, rensade coch organiserade i bastun, ätit middag som maken lagat, plockat undan och rensat i pysselrummet och tagit foto på allt. *pustar ut*



Och NU har jag tänkt att pyssla, men frågan är om jag kan koncentrera mig på att få något pysslat.



Nåja, jag är nöjd med min dag. Allt julpynt är inte borta än, men nästan. Jag får fortsätta i veckan.



Av Patricia - 6 januari 2008 11:22

Inatt har det snöat. Säkert även på morgonen. Det vet inte jag eftersom jag inte steg upp förrän kl 11. *suckar*

 

 

Men mer snö har vi så nu är det riktigt vitt. Jag hoppas att det får ligga ett tag nu. Vi behöver ljuset. Och så blir det mycket vackrare ute också så man kan gå ut och testa kameran. ;) Men först ska vi göra annat.

 

 

Jag ska duscha. Vi ska äta. Sen ska vi till IKEA och köpa bänkbelysning och se om vi kan betala skåpsbeställningen på plats. Vi ska även kolla bänkskivor som tydligen ska finnas i färdiga längder. Sen vill jag hitta lite nya lampskärmar till lamporna i vardagsrummet för att pigga upp lite.

 

 

Maken ska införskaffa ett underställ så att han inte fryser på onsdag.

 

 

Så vi har liiiiite att göra. Jag skulle gärna se till att få ner resten av julpyntet också så det är gjort. Annars får jag väl ta det i lugn och ro när jag är själv hemma i veckan.

 

 

Men nu en dusch så jag ser ut som men människa igen. :) 

Av Patricia - 6 januari 2008 01:55

Här är bildbevis för att granen var ond. Man kunde knappt röra den förrän detta hände.

 

 

Och ONT gjorde de också. De nästan borrade in sig.

Dumma barr.

Dumma gran.

Men det blev bra bild iallafall. Tagen med partykameran. 

Av Patricia - 6 januari 2008 01:50

Jag kom på att jag inte tagit foto på allt än eftersom jag inte gjort fint klart än, men det kommer imorgon.

 

 

Men så länge kan jag visa två collagebilder iallafall.

Den ena är hur det blev där vi har stereon som jag försökte beskriva innan i ett inlägg.

Det andra är collage från när jag började rensa granen. Vi var inte särskilt roliga när vi klädde granen i julas, men det var nog mest för att det gjordes i sista stunden. Det blev en del barr i allafall.



 


 


Ovido - Quiz & Flashcards