Alla inlägg den 19 januari 2008

Av Patricia - 19 januari 2008 21:56

I eftermiddags när jag låg och slumrade i soffan till något tvprogram knackade det på ytterdörren. Det var våra närmsta grannar. De kom in och vi pratade om allt möjligt. De undrade om vi var sugna på att spela spel.



Vi började spela Master of Music. Jag vann, inte helt oväntat. Det var inte så lätt, men kul tyckte jag. Jag är himla sugen på att köpa Master of Movies och Master of Television också.



När vi spelat klart var vi hungriga. Vi åkte först till affären och handlade lite mat för att sen åka och handla pizza. Ja, jag åt också pizza. Jag var så sugen på det. Så en halv kebabpizza åt jag och drack Rekorderlig cider från Åbro. Onyttigt men gott.



Vi spelade även Uno och Upwords. Nu är vi så trötta allihop. Grannarna har gått hem och nu sitter vi i sofforna med tv'n på. Det är ett program om The Monkees.



Det blåser en hel del fortfarande, men inte som innan idag. Jag hoppas det mojnar snart.



Nu ska jag ställa undan datorn för ikväll. Min msn verkar inte funka som det ska, så jag kan inte få fram mina meddelanden till min vän. :( Men kram på dig ändå. Tänker massor på dig.

Av Patricia - 19 januari 2008 11:53

Det går knappt att beskriva känslan när jag fått reda på att jag fått förlängt igår. Jag kände mig som två helt olika personer. En före beskedet och en helt annan efter beskedet. Glädjen att gå på middagen och sen ut och festa infann sig direkt.

 

 

Kl 16 packade jag och arb.kamraten M ihop. Hon fick med sig alla sina pryttlar och vi åkte hem till henne i hennes lilla bil. :)

 

 

Väl där öppnade vi en flaska vin och satt och pratade. Jag sms:ade vår andra arb.kamrat tillika pysselvän att jag fått förlängt och efter en stund ringde hon tillbaka för att gratulera.

 

 

Vi gjorde vid oss så småningom och innan arb.kamraten tillika vår hjälte H hämtade oss gick vi ut med M's hund en liten promenad.

 

 

På väg till middagen på andra sidan sta'n åkte vi förbi makens arbete och lämnade mina saker så att jag endast hade en liten handväska med mig. En snabb puss hann vi med innan vi susade vidare till middagen.

 

 

Vi var de sista som kom till middagen. Vi fick varsitt halvt spelkort och en fördrink som vi svepte i oss. Ett litet välkomsttal hölls och sen fick vi leta upp våra platser. Jag och M hamnde snett mittemot varandra vilket var perfekt. Folket runtomkring var ganska trevliga också. Killarna som jag hade till vänster och höger om mig samt mittemot var trevliga och roliga. Vi hade skoj under middagen. M lärde känna en kille som arbetar i den grupp hon ska ingå i på sitt nya uppdrag. Jag är mer och mer glad att jag inte fick det uppdraget. Han var jättetrevlig, men inte riktigt min "typ" av arb.kamrat

 

 

Det var helt ok mat där. Men så fort middagen var över försvann nästan alla, äldre som yngre och där stod handläggarna och såg ganska paffa ut. Så jag och M bestämde oss för att stanna kvar ett tag till vilket de uppskattade. 22.40 tackade vi för oss och för en trevlig middag och tog en taxi till city där vi gick in och dansade. Fick träffa några av M's kompisar som man hört en del om. De var trevliga. Mer vin intogs och vi hade trevligt.

 

 

01.45 orkade vi inte mer och maken hämtade oss. Jag och M hade köpt varsin liten kebab och jag höll på att äta lite på den när han kom med bilen. Maken tittade suktande på min kebab och då slutade jag äta, så han fick ungefär hälften. Han är så underbar som hämtade oss. Vi körde hem M och sen hem till oss.

 

 

Idag har elen kommit och gått. Det blåser inte lika mycket nu tror jag som det gjorde innan, men friskt blåser det! Jag och maken låg och myste lite i sängen innan idag och det var härligt. Bara ligga och kramas och lyssna på stormen utanför. Jag kände mig inte helt på topp, men ändå bättre än vad jag befarade att jag skulle göra.

 

 

Minstingen har gnällt, jamat och nästan skrikit för att få komma ut varpå jag försökt förklara (varför resonerar man och argumenterar med sina husdjur?) att jag inte alls hade lust att köra ångestträning deluxe. För det hade det blivit om vi hade släppt ut dem. Och trots att maken lyfte upp henne och försökte visa henne ovädret ute, fattade hon inte och fortsatte gnälla. Tack o lov gav hon upp till slut och nu ligger hon och sover någonstans. 

 

 

Vi har ätit frukost och tittar på tv (mer specifikt Bygglov). Nu har vi (peppar peppar) inte haft strömavbrott på 2-3 timmar. Solen är t o m framme och lyser. Och medan det är ljust ska jag byta värmeljus där det behövs. Vi borde fylla på lite vatten i någon dunk fall i fall. En eld är tänd i kakelugnen och den ska vi underhålla under dagen.

 

 

Vad vi ka göra idag vet jag inte. Vi borde väl börja diskutera var vi ska göra av de olika sakerna till köket. Bänkskivorna måste flyttas. De kan inte stå framför badkaret och bastun. Min tanke är att en hel del ska få plats i bastun. Men kommer man inte in är det lite omöjligt. Jag hoppas vi kan komma igång lite idag iallafall. Och pyssla lite vill jag också göra. Och mysa mer ska jag banne mig göra idag också. :)

 

 

Det är en bra lördag. Jag mår bra förutom att jag oroar mig mycket för en kär vän, men vågar inte ringa henne. Men mina tankar finns hos henne hela tiden. 

Ovido - Quiz & Flashcards