Alla inlägg den 31 januari 2008

Av Patricia - 31 januari 2008 19:45

I eftermiddags blev min nacke värre och värre. Till sist gick det upp som huvudvärk förutom nackvärk. Vi fick sluta redan vid 16. Vi åkte och hämtade Toyotan som varit på verkstan och fått filer och olja bytt. 734:- för det kalaset.

 

 

Sen bar det av hem. Maken har hjälpt mig att föra över musik till mobilminnet. Jag var så trött och hade ont så jag satt i soffan och somnade med vetekudde om nacken.

 

 

Nu har vi ätit toast. Jag tar det lugnt och fortsätter försöka föra över lite mer musik från cd-skivor och klipper till mina senaste hÄnglarstämplar.

 

 

H slutade på jobbet idag. Han fick ett kort av mig och G som jag gjort. Dessutom fick han bestämma vart vi skulle bjuda honom på lunch. Han var jätteglad. :)  Det känns trist att han slutar, men vi är ett gäng som ska ses nästa vecka, så det blir kul. Imorgon blir det dock mindre kul. Imorgon blir det betydligt tommare igen på folk.  Man får göra det bästa av det dock. Om inte nacken helt pajjat. I så fall blir det inget jobbandet alls.

Av Patricia - 31 januari 2008 09:56

Imorse skulle nya bilen in på verkstan på 500 milsservice. Detta innebar att vi var tvungna att ha båda bilarna för att smidigt ta oss därifrån till jobbet. Inga problem.



Grannarna ville åka med oss. Fine.



Jag tog gamla bilen, som naturligtvis började blinka. Och 3:ans växel ville inte ta emellanåt. Jag började undra vad f-n som var fel med bilen. Grannarna hävdade att den aldrig gjort så innan.



Väl vid verkstan där nya bilen skulle in stannade jag bilen och stängde av motorn för att starta den igen. Sen lyste den inte mer och det gick att växla normalt.



Men då kom jag på att jag antagligen glömt passerkortet till jobbet hemma. Och utan det kom jag inte in i garaget. Och det är inte många som börjar jobba vid 7. Ett nummer hade jag till en av dem, som inte svarade.

Så det var bara att släppa av grannarna vid resecentrum och vid jobbet för att sen ställa sig utanför garaget och hoppas på att någon skulle komma snart. Tack o lov kom mina närmsta arb.kamrater ca 1 min senare så jag kom in.



Nu har jag skrivit upp fyra nummer på folk som börjar tidigt fall i fall att det händer igen, vilket jag verkligen inte hoppas.

Nackontet har nu även gått till huvudvärk idag. Jag tror det är vätskebrist. Så jag ska hämta vatten och ta en värktablett.



Men solen skiner och det är trevligt. :)

Av Patricia - 31 januari 2008 09:40

Igår kväll satt vi i varsin soffa med varsin dator och ny mobil och försökte få över adressbok, foton och lite musik (som jag hade på gamla mobilen).

Foton och musik gick bra. Adressboken var betydligt krångligare, men jag lyckades till sist på egen hand.



Det krångliga var att få över musik från iTunes. Det är mer eller mindre helt jävla omöjligt, bökigt och irriterande. Och eftersom jag har jättekort tålamod med sådant blev ju fly förbannad och uppgiven. Några fick jag över genom att först bränna filerna på cd-skivor och sen lägga över dem i mobilprogrammet. Men det blev dubletter och jättekonstigt, så jag ska tömma minneskortet idg och göra om det igen. Jag gav upp igår och var lagom förbannad. Maken trodde jag var förbannad på honom när han försökte hjälpa mig och allt kändes som att det blev skit. Men vi redde ut det. Dock lade vi oss ännu senare igår. Så idag mår jag som jag förtjänar.

Inget blev gjort i köket igår. :(

Ovido - Quiz & Flashcards