Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Patricia - 16 januari 2008 21:08

Jag har läst och sovit hela dagen. Katterna har turats om att sova på/tätt brevid mig. Sååå mysigt. Dock ledde till att jag fått ännu mer ont i nacken. Men Ibumetin hjälper.

 

 

Vid 18.30 steg jag upp och lagade middag. En rejäl laddning korv stroganoff på kycklingkorv. Till det blev det fullkornstagliatelle och ärtor. Maten var lagom klar när maken kom hem från jobbet vid 19-tiden.

 

 

Nu har maken gjort två av hans chokladkladdkakor som står i ugnen. De ska mina arb.kamrater få imorgon till eftermiddagsfikat. Jag vet fortfarande inte om jag får förlängt eller inte. Chefen som jag i så fall ska jobba under var på tjänsteresa idag. Så jag hoppas få reda på det imorgon. Men iallafall så kommer jag att ha med mig två kakor och min arb.kamrat som definitivt slutar på fredag ska ha med sig två stycken.

Så tack älskling för att du är så underbar som bakar åt mig. 

 

 

Imorgon bllir det både jobb och samtal. Jag har nästan läst allt det jag ska i boken inför imorgon. Mycket upprepning tyckte jag det var och det mesta visste jag redan, men den är bra att ha för att kunna gå tillbaka till. 

Av Patricia - 16 januari 2008 08:22

Känner mig inte alls bättre idag, så jag är hemma. Det gör fortfarande ganska ont när jag sväljer. Natten har varit jobbig och jag är helt slut. Så idag blir det sängen och läsa. Jag ska varva mellan "Fri från oro, ångest och fobier" och Stieg Larssons " Flickan som lekte med elden". Jag vet vilken jag helst vill läsa, men jag får som sagt varva. Då får jag ut mest av båda böcker.

 

 

Jag har fått i mig en knäckemacka idag med tunt lager smör (Becel), alfaalfagroddar och lite ost. Ska försöka vara duktig och dricka mycket idag. Te och vatten blir dagens drycker.

 

 

Nu, ner under täcket igen. 

Ovido - Quiz & Flashcards