Alla inlägg under januari 2007

Av Patricia - 29 januari 2007 14:57

Då och då får jag kedjebrev via mail. Oftast är det en powerpointpresentation om hur viktigt det är att verkligen leva, eller bara roliga bilder med små budskap om något.Men nu har det börjat florera ett nytt brev. Det handlar om att skicka ett recept till den första på listan och skicka vidare osv.Jag brukar sällan skicka vidare sådana brev och dessa med recept har jag slängt allihop. Det är kanske smidigt och bra för andra, men vill jag ha nya recept har jag kokböcker och nätet som uppslag. Jag vill inte ha en massa mail med recept.Jag har säkert fått fem stycken sådana mail på en dryg vecka. Hur ska det här sluta?

Av Patricia - 29 januari 2007 14:46

Jag försökte ta bilder med webkameran för att slippa krångla med digitalkameran.Jag har tagit på armbandet jag fick av grannarna samt på ena handens naglar för att visa hur min egengjorda franska manikyr blev. :)Jag har börjat sy vidare på tomten. Jag håller på med hans ben och skor. Har dock inte kommit så långt. Bara sytt ihop ben och fot, ritat upp och strax ska det sys ihop så det blir ben av det. :)

Av Patricia - 29 januari 2007 12:36

Det är konstigt men jag brukar må lite bättre efter det att jag fått organisera lite. Dagens organiserande har skett i pysselrummet idag. En liten träbyrå har flyttats, en hylla har kommit mer till användning nu. Jag har samlat ihop beskrivningar och mönster till olika Tilda-satser, stoppat dem i plastfickor och satt in i en pärm där jag har tidigare mönsterbeskrivningar. Strykbrädan är nu tom sånär som på strykjärnet samt en liten hög med tygunderlägg som ska strykas.Jag har ätit lunch. Det blev rester av kycklingröran jag gjorde förra veckan, tillsammans med fullkornsmakaroner. Till detta blev det ett glas vatten.Småfilar på text till inbjudan till våffelkväll. Middag får de ev äta hemma innan. Detta beror på om jag fått jobbet eller inte. Datum när vi ska ha det vet jag inte heller, då det är en av grannarnas nattjobb som bestämmer detta. Men lite text kan jag skriva samt välja font till korten.Papper, kalender och block som jag behöver till onsdag har jag samlat ihop. Vill ju vara ute i god tid. :)

Av Patricia - 29 januari 2007 11:03

Jag är med i en maillista från en förening som jag och maken är medlemmar i (har vi betalt medlemsavgiften bajbi?).Där kommer all möjlig information då och då.Den senaste veckan har två babymail kommit från par som fått barn.Jag är glad att de fått barn och att allt funkar så smidigt.Men samtidigt känns ett sting i mig. Ett sting av orättvisa. Varför känns det som om alla andra lyckas, men inte vi? Varför är just vi utvalda till att behöva gå igenom IVF för att ens ha en liten chans att bli gravida? Har alla vi känner lätt för att få barn eller finns det iallafall ett par som fått kämpa lite iallafall? Som inte bara behöver röra vid hans tandborste och *poff* så är hon på smällen?Kommer vi någonsin att få skicka ett mail där om när vårt högt älskade och efterlängtade barn är fött?Emellanåt känns det som om det aldrig kommer att hända. Dock ger jag inte upp. Det kan jag inte. Hoppet är det sista som överger en människa och om jag bara försöker gå ner mer i vikt till nästa försök samt om vi har tur att det inte blir ett utomkveds igen (då tror jag att jag kommer att bryta ihop fullständigt i så fall) så kanske vi har en större chans.

Av Patricia - 29 januari 2007 11:00

Usch, jag håller på att bli galen. Jag är trött och orkar inget av det jag skulle vilja eller behöva göra.Jag har läst bloggar, kommenterat lite, fått upp daton i pysselrummet, fyllt på tvål på toaletten, rengjort handfatet på toaletten, läst på om provanställning, försökt komma på frågor till intervjun.Hmmmm...liiite ser jag ovan att jag gjort, men jag känner mig ändå slö idag.Jag ska nog sätta på en film här på datorn som får gå medan jag pysslar här vid tror det tror jag.

Av Patricia - 29 januari 2007 09:16

En ny presentationsbild samt en ny bakgrund här har det blivit idag. Lite nya bilder har jag laddat upp som jag tänkt pigga upp inläggen med sen.Var inne för en liten stund sen för att kolla upp nya jobb, men jag kanske var för tidigt ute idag. Solen har kommit upp en bit och jag borde väl utnyttja det underbara ljus som solen sprider idag. Så nu blir det nog lite fotografering. :) Jag ska bara hitta ett bra ställe där jag kan ta foto på sakerna. :)

Av Patricia - 29 januari 2007 08:41

Nu har jag 101 bilder som jag kan lägga upp. Underbart. Försökte ställa om klockan på mobilen medan jag väntade på svarSMS:et men det gick inget vidare. Den är inte vidare logisk den där mobilen. Tur att jag inte använder just den så ofta.

Av Patricia - 29 januari 2007 08:30

Jag har precis skickat iväg ett SMS för att beställa fler bilder här på bloggen. Nu ska vi bara se om det lyckas. Jag hoppas det iallafall.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards